Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Novi multimedijalni projekt Martine Thomas

03.02.2011. 23:00
Novi multimedijalni  projekt Martine Thomas


Ključna točka  programa “Martine presents”  mi je povezanost umjetnika i  gledatelja te da oni koji će doći  nikada neće znati što ih očekuje, kazala je Martine Thomas  na jučerašnjem Doručku u Arsenalu na kojem je uz bogat  zabavni program za veljaču  predstavljen i poseban program iznenađenja koji će voditi Martine, a otkriveno je  kako će u sklopu te večeri biti  prikazan dašak njujorškog cabareta. Ova pjevačica podrijetlom s Haitija, rođena u New  Yorku i stalno nastanjena u  Zadru nastupa s grupom  “Traffic” te gostuje kao vokal u  jazz grupi “Black coffee”. U  posebnom interaktivnom showu, koji će biti održan 25.  veljače, a vjerojatno i u idućim  mjesecima, Martine će ugostiti razne pjevače, plesače,  imitatore, erotske plesače,  glumce i žonglere, ali program  će ipak ostati iznenađenje.
– Razmišljala sam kako je  ovdje potreban neki multimedijalni i interaktivni program,  odnosno nešto drugačije od  onoga što imamo u cijeloj regiji. Ovaj show, za koji se nadam da će biti spreman do 25.  veljače, bit će jedan multimedijalni talk show s različitim  komponentama, a cilj nam je  dovesti u Zadar jednu dozu  njujorškog cabareta, kazala je  Martine, dodajući da žele napraviti platformu gdje mogu  dolaziti različiti umjetnici koji  bi predstavljali ono čime se  bave.
Jedna od želja joj je da umjetnici iz cijele regije prepoznaju Arsenal kao mjesto gdje  će moći na najbolji način publici predstaviti ono čim se  bave.
– Najbitniji dio ovog koncepta mi je spajanje ljudi,  želim stvoriti jedan ambijent u  kojemu posjetitelji znaju da će  to biti zabava za njih, kazala je  Martine ističući da je bitan dio  da umjetnici neće biti na bini,  već među publikom.
Na kraju predstavljanja kazala je da u doba recesije i  depresije ima želju ljudima  pružiti bar dva sata veselja  mjesečno.
Nives Rogoznica, suradnica  za odnose s javnošću kluba  Arsenal, kratko je predstavila i  ostala događanja koja posjetitelja očekuju ovoga mjeseca.
– Centralni program u  veljači fokusiran je na Valentinovo i zapravo je produženi  vikend program koji počinje  sljedećeg petka s koncertom  klape Kampanel, a nastavlja  se u subotu s tango večeri  nazvanoj ‘La Boca’ te će uz  tango radionicu biti organizirana i argentinska večera. U  ponedjeljak na Valentinovo  nastupit će grupa Zadrani jer  čini nam se da naši sugrađani  vole evergreene i s obzirom na  to da ljubav ide kroz želudac i  tu večer planirana je večera sa  tri menija, kazala je Rogoznica te dodala da će u veljači  biti organiziran i Punč festival  na kojemu će uz već standardnu ekipu predvođenu  Marinom Orsag nastupiti i  Zuhra.
Od ostalih događanja koja  će se održati ovaj mjesec najavljen je “Buvljak” u organizaciji Savjeta mladih Grada  Zadra i udruge Eko Zadar te  “SUM party” (Svjetlo u mraku) koji rade DJ Nesho i DJ  Domagoj, a posjetiteljima je  obećana jedna drugačija zabava od onih na koje smo već  naviknuli. Uz to će biti održan  i prvi karnevalski program osnovnoškolaca i srednjoškolaca  te rasprodaja knjiga Profila.