Vragović: Ništa nisam rekao domaćim navijačima

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

GORAN VRBANC

Potrošili se u dostizanju

- Trebali smo bolje odraditi neke stvari u prvom poluvremenu. Oni su nam prelako pobjegli na desetak razlike, a mi smo se dosta potrošili u dostizanju zaostatka. Kasnije smo imali i prednost od osam razlike i to smo trebali zadržati do kraja treće četvrtine, ali nismo uspjeli. Na kraju smo, nažalost, opet nesretno izgubili.

Što dalje?

- Čupanje, borba. Trebali smo ovo nekako dobiti za mir u kući, ali što je tu je. Sada se moramo skupiti i ići dalje. Prvo je pred nama završni turnir Kupa Krešimira Ćosića, kojega ćemo pokušati osvojiti, a onda ćemo se opet okrenuti ABA ligi. Ovo nam je dosta teško palo, ali ne treba gledati sve crno, nego ići u Zagreb pobijediti Cibonu.

Suđenje?

- Ne bih o tome.

IVE IVANOV

Čestitke Širokom

- Loše smo ušli u utakmicu. Široki je poveo od početka i na poluvremenu smo imali čak i dobar rezultat, s obzirom na to kako smo igrali. Međutim, u nastavku smo zaigrali odlično. Stigli smo ih i poveli, ali nismo izdržali do kraja. Oni su uspjeli preokrenuti i pobijediti i na tome im treba čestitati. Jednostavno nije išlo. Imali smo dosta pogrešaka, a oni su odlično odigrali posljednju četvrtinu. Vragović je pogodio sve što je šutnuo.

Što dalje?

- Trebamo ovo što prije izbaciti iz glave. Predstoji nam teška borba do kraja sezone, ali nećemo se predavati. Idemo dalje raditi i pokušati pobijediti sljedeću utakmicu.

Suđenje?

- Ne bih komentirao.

KARLO VRAGOVIĆ

Zadar uvijek u srcu

- Odlično smo ušli u utakmicu, a Zadar se nije snašao na naš "mix" zona-čovjek. Onda smo u trećoj četvrtini upali u crnu rupu, te su nas oni stigli i prestigli, ali to je normalno, jer nije lako igrati 40 minuta i istom, visokom ritmu. Ipak, uspjeli smo se vratiti i ovo je vrlo važna pobjeda za nas. Sve je to tu negdje. Izgubili smo kući od Cibone, koju smo vodili deset razlike pet minuta prije kraja, a sada smo pobijedili u Zadru, nakon što smo gubili osam. No, to je sport. Jedna ili dvije lopte često odlučuju.

Zadru ste zabili 16 poena u Širokom Brijegu i 17 u Zadru i to većinu na kraju treće i u četvrtoj četvrtini.

- Žao mi je, ispalo je tako da sam dvije najbolje utakmice sezone odigrao protiv Zadra i svi mi sada predbacuju, ali profesionalac sam, sportaš i uvijek kada igram želim pobjedu. Gdje god sam igrao, uvijek sam davao sve od sebe i tako će uvijek biti, za koji god klub igrao. Prošlo ljeto sam imao veliku želju za ostankom u Zadru, ali se, nažalost, nije ostvarila.

Što se dogodilo po izlasku s terena nakon utakmice?

- Ništa nisam rekao navijačima. Možda su oni nešto krivo shvatili. Ako je tako, iskreno se ispričavam. Ali većina publike mi je zapljeskala i to mi je drago, jer će Zadar uvijek biti u mom srcu. Uvijek mi je drago doći ovdje i pozdraviti prijatelje, s kojima se često čujem. Želim Zadru svu sreću u nastavku sezone, jer je to moj klub.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno