Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Vragović: Ništa nisam rekao domaćim navijačima

Autor: Roman Morović

03.02.2013. 23:00
Vragović: Ništa nisam rekao domaćim navijačima

Foto: Zvonko KUCELIN



Možda su oni nešto krivo shvatili. Ako je tako, iskreno se ispričavam – izjavio je Vragović


GORAN VRBANC
Potrošili se u dostizanju
– Trebali smo bolje odraditi neke stvari u prvom poluvremenu. Oni su nam prelako pobjegli na desetak razlike, a mi smo se dosta potrošili u dostizanju zaostatka. Kasnije smo imali i prednost od osam razlike i to smo trebali zadržati do kraja treće četvrtine, ali nismo uspjeli. Na kraju smo, nažalost, opet nesretno izgubili.
Što dalje?
– Čupanje, borba. Trebali smo ovo nekako dobiti za mir u kući, ali što je tu je. Sada se moramo skupiti i ići dalje. Prvo je pred nama završni turnir Kupa Krešimira Ćosića, kojega ćemo pokušati osvojiti, a onda ćemo se opet okrenuti ABA ligi. Ovo nam je dosta teško palo, ali ne treba gledati sve crno, nego ići u Zagreb pobijediti Cibonu.
Suđenje?
– Ne bih o tome.
IVE IVANOV
Čestitke Širokom
– Loše smo ušli u utakmicu. Široki je poveo od početka i na poluvremenu smo imali čak i dobar rezultat, s obzirom na to kako smo igrali. Međutim, u nastavku smo zaigrali odlično. Stigli smo ih i poveli, ali nismo izdržali do kraja. Oni su uspjeli preokrenuti i pobijediti i na tome im treba čestitati. Jednostavno nije išlo. Imali smo dosta pogrešaka, a oni su odlično odigrali posljednju četvrtinu. Vragović je pogodio sve što je šutnuo.
Što dalje?
– Trebamo ovo što prije izbaciti iz glave. Predstoji nam teška borba do kraja sezone, ali nećemo se predavati. Idemo dalje raditi i pokušati pobijediti sljedeću utakmicu.
Suđenje?
– Ne bih komentirao.
KARLO VRAGOVIĆ
Zadar uvijek u srcu
– Odlično smo ušli u utakmicu, a Zadar se nije snašao na naš “mix” zona-čovjek. Onda smo u trećoj četvrtini upali u crnu rupu, te su nas oni stigli i prestigli, ali to je normalno, jer nije lako igrati 40 minuta i istom, visokom ritmu. Ipak, uspjeli smo se vratiti i ovo je vrlo važna pobjeda za nas. Sve je to tu negdje. Izgubili smo kući od Cibone, koju smo vodili deset razlike pet minuta prije kraja, a sada smo pobijedili u Zadru, nakon što smo gubili osam. No, to je sport. Jedna ili dvije lopte često odlučuju.
Zadru ste zabili 16 poena u Širokom Brijegu i 17 u Zadru i to većinu na kraju treće i u četvrtoj četvrtini.
– Žao mi je, ispalo je tako da sam dvije najbolje utakmice sezone odigrao protiv Zadra i svi mi sada predbacuju, ali profesionalac sam, sportaš i uvijek kada igram želim pobjedu. Gdje god sam igrao, uvijek sam davao sve od sebe i tako će uvijek biti, za koji god klub igrao. Prošlo ljeto sam imao veliku želju za ostankom u Zadru, ali se, nažalost, nije ostvarila.
Što se dogodilo po izlasku s terena nakon utakmice?
– Ništa nisam rekao navijačima. Možda su oni nešto krivo shvatili. Ako je tako, iskreno se ispričavam. Ali većina publike mi je zapljeskala i to mi je drago, jer će Zadar uvijek biti u mom srcu. Uvijek mi je drago doći ovdje i pozdraviti prijatelje, s kojima se često čujem. Želim Zadru svu sreću u nastavku sezone, jer je to moj klub.