Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o.

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
SUTRA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavit će se projekt nabave 25 gradskih i prigradskih autobusa za Liburniju d.o.o. prema normi EURO IV s niskom emisijom CO2 i prilagođenih osobama s invaliditetom

Konferencija za medije održat će se sutra u Hotelu Kolovare vezano uz EU sufinancirani projekt "Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o."

Tom prigodom predstavit će se projekt nabave 25 gradskih i prigradskih autobusa za Liburniju d.o.o. prema normi EURO IV s niskom emisijom CO2 i prilagođenih osobama s invaliditetom.

Projekt je vrijedan 44, 9 milijuna kuna, od čega su 30, 6 milijuna bespovratna EU sredstva, dok se 5,4 milijuna podmiruje sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sudionicima konferencije obratit će se pomoćnik Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, župan Zadarske županije Božidar Longin, gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić, direktor poduzeća Liburnija d.o.o. Edvin Šimunov i Ugovaratelj projekta direktor poduzeća Autobus d.o.o. Robert Vrhovski. 

Cilj projekta je osigurati odgovarajuću razinu udobnosti, sigurnosti i učestalosti prijevoza građanima, poboljšati ukupnu kvalitetu usluge javnog prijevoza građanima na području grada Zadra i prigradskih jedinica lokalne samouprave te osigurati njegovu održivost, ističu iz Liburnije d.o.o.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno