Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

“Duhovi” okupili motoriste

Autor: Jelica Farkaš

03.03.2009. 23:00
“Duhovi” okupili motoriste

Foto: Jelica FARKAŠ



Članovi MK Duhovi – Biograd na prostoru kampa Sv. Dominik, gdje se ujedno i nalaze prostorije kluba, ovih su dana organizirali vikend party za sve dobronamjernike – prijatelje motoriste.
Neformalnom poslijepodnevnom druženju uz dobru spizu (vepar i njoki te gradelada) odazvao se veliki broj motorista, pripadnika raznih motoklubova, a sve radi razmjene iskustava, upoznavanja s novim pravilima na cesti kao i upoznavanja s novom obitelji u motosvijetu.
Tako su se među brojnim motoristima na jednom mjestu našli: Beštije – Zadar, Plavi Vitezovi – Blue Knights, Okit Vodice, pripadnici motokluba Stankovci, potom Leteći odred – Šibenik, Streetrunners – Sinj te Hura – Tribunj.
Ovo neobavezno druženje bilo je ujedno i proba za pravi moto party u lipnju, kada se u Biogradu očekuje veliki broj motorista iz cijele Hrvatske, ali i svijeta!
Cilj ove mlade motoobitelji – MK Duhovi, jest prije svega obuka mladih članova, humanitarne akcije, povezivanje i druženje istomišljenika, zajedničke vožnje te, naravno, daljnje posjećivanje motosusreta te na kraju promicanje motokulture.