Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Jake zadarske snage na proslavi “Bile noći”

Autor: Z L

03.03.2009. 23:00
Jake zadarske snage na proslavi “Bile noći”


Nogometni klub Hajduk u subotu je u zagrebačkom hotelu Antunović proslavio tradicionalnu “Bilu noć”. Više od 350 hajdukovih prijatelja slavilo je uspjeh kluba koji je nakon dovršenog preoblikovanja u dioničko društvo napokon zasjeo na vrh tablice.
Ovoj proslavi prisustvovali su i najveći pojedinačni dioničari Hajduka – Jako Andabak i Ivan Rimac. Nažalost, igrači nisu mogli doći, jer ih je sutra čekala važna utakmica u Zaprešiću (protiv Intera, op.a.) te su bili u karanteni hotela Sheraton. Ipak kao izaslanstvo stigli su sportski direktor Iko Buljan, trener Ante Miše te kapetan Srđan Andrić koji su samo došli pozdraviti prijatelje splitskog kluba te su se nakon sat vremena vratili natrag u karantenu.
U ime vodstva kluba nazočne je pozdravio Jako Andabak, dopredsjednik Nadzornog odbora.
 Istaknuo je da je posebno sretan činjenicom što je Hajduk trenutačno vodeći na ljestvici i da se nada da će se i u narednim godinama na Biloj noći slaviti prvo mjesto Hajduka.
 Nakon što je domaćin svima zaželio dobru zabavu, fešta je započela, a za to je najzaslužniji bio naš sugrađanin Mladen Grdović koji je svojim pjesmama podigao atmosferu do vrhunca, a u tome mu je pomagala i grupa Romantik te klapa Hajduk.
 Naravno, na Biloj noći se pojavio i neizostavni Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba koji se nakon pozdrava s okupljenim ljudima nije dugo zadržao. Ipak, nije zaboravio istaknuti: “Ja sam čovjek koji ima Hajdučko srce, ali Dinamovu dušu. Mi političari trebamo spajati, a ne dijeliti ljude.”
 Uz već spomenutog Mladena Grdovića Zadar je imao jake “adute” na proslavi. “Biloj noći” su nazočila i trojica zadarskih košarkaša s privremenim boravištem u Zagrebu – Jakov Vladović, Toni Dijan te Branimir Longin sa svojim ljepšim polovicama. Kao i prijašnjih godina, “zagrebačke” Zadrane predvodio je Zoran Parat, upravitelj Zadarskog kluba u Zagrebu kojeg smo zatekli u plesu s Nevenkom Tuđman. U Paratovom društvu bilo je i nekoliko članova vodstva Kluba zadarskih studenata.
 Nakon ovakve fešte i nedjeljne visoke pobjede Hajduka s nestrpljenjem očekujemo sljedeću Bilu noć!