Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Cibonu čeka paklena atmosfera

03.03.2011. 23:00
Cibonu čeka paklena atmosfera


Poluotok je sinoć oko 20 sati na nekoliko minuta doslovno gorio. Pripadnici Tornada su pod parolom “Dižite se Zadrani” na muraju i gradskom mostu upalili 270 baklji, kojima su podigli atmosferu u gradu, dan uoči vrlo važnog derbija s Cibonom. Akciji se odazvalo mnogo Zadrana, koji su došli u obilježjima voljenog kluba, te su se kasnije uputili u povorku automobilima ulicama grada. Pjesma se orila iz svakog kantuna pa se definitivno može reći da je akcija uspjela i da je Tornado podigao grad na noge.
– Prezadovoljan sam što se odazvao ovako velik broj naših sugrađana. Još jednom smo pokazali da smo grad košarke, iako nam je klub zadnji na tablici. Nadam se da je ovo urodilo plodom i da će na utakmici protiv Cibone Krešina dvorana biti krcata. Toliko nam je potrebna ta pobjeda da ostanemo u ligi i napravit ćemo sve da do nje dođemo – zadovoljno je komentirao Boris Marin.
Istaknuo je predsjednik Tornada još nešto.
– Zahvaljujem se našim dragim prijateljima, motoristima Beštija, koji predvode kolonu i svim građanima koji su se odazvali karuselu.
Zadrani će danas u 15 sati prvo pohoditi Stanove, gdje će navijati za svoj klub u borbi sa splitskim Hajdukom, a onda će se svi preseliti na Višnjik, gdje bi, prema najavama, Cibonu trebala čekati paklena atmosfera.