Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Odmjeravanje snaga zadarskih rockera

03.03.2011. 23:00
Odmjeravanje snaga  zadarskih rockera


Najveći glazbeni događaj  ovog mjeseca u Zadru je  druga kvalifikacijska večer  “Zadarske gitarijade” u organizaciji udruge Šigureca  pod nazivom ROCKY11. –  Dođite i poslušajte kako zvuči  rock na zadarski način u subotu 5. ožujka u 19.30 h u  studentskom klubu “Božo Lerotić”. Cijena ulaznice u pretprodaji u cafe baru “Zodijak”  iznosi 25 kuna, a na dan  koncerta 30 kuna. Za nastup  u finalu Zadarske gitarijade  2011. borit će se: Anonymous, Atomski sat, Brown  sugar, Dirty Harry, Dišpet,  Meshi the Bovich Zoo i Single, Ladies, pozvali su organizatori.
Kao specijalni gosti nastupit će hvaljeni zagrebački  garage rock band Erotic Biljan & His Heretics. Bend  slovi za predvodnike hrvatske  garage rock scene, a Zadranima će predstaviti novi materijal “H is for Heretics”.  Najbolje zadarske rockere  odabrat će kao i obično posjetitelji gitarijade.
– Kako bi svom favoritu  osigurali nastup na velikom  finalu, ne zaboravite na glasovanje preko ulaznica, jer  svaki glas je važan i može  odlučiti o pobjedniku, poručili su organizatori.