Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Veliki jubilej u rodnom gradu

03.03.2011. 23:00
Veliki jubilej u rodnom gradu


Reprezentativni čuvar mreže Danijel Subašić stoti službeni nastup za “Hajduk” imat će u Zadru protiv istoimenog prvoligaša u kojem je stekao igračku afirmaciju.
– Velika je čast u dvije i pol godine skupiti 99 nastupa za Hajduk. Sutra protiv “mog” Zadra proslavit ću jubilarni nastup za bile. Ponosan sam zbog toga – kaže Danijel Subašić.
Dvoboji Hajduka i Zadra uvijek su puni naboja?
– Zadar je znao pobijediti i u Stanovima i na Poljudu, isto kao što je moj sadašnji klub znao osvajati bodove u Zadru. Uvjeren sam da će stadion bit ispunjen do posljednjeg mjesta, kao što je to bio prijašnjih godina. U redovima domaćima imam mnogo dobih prijatelja s kojima se često čujem.
Razočarali ste navijače igrom i rezultatom na startu drugog dijela protiv Intera?
– Nisu samo navijači bili razočarani zbog konačnog rezultata protiv Intera, još više od njih bili smo razočarani mi igrači. Imali smo niz izglednih prilika koje nismo uspjeli realizirati. Susret sa Zadrom prigoda je za iskupljenje. Hajduku su bodovi potrebniji nego domaćinu jer Zadar će ostati u ligi.
Dinamo vam je pobjegao na sedam bodova razlike?
– Imaju veliku prednost, teško ih se može stići. Međutim, trebamo barem dobrim igrama i rezultatima priuštiti što više veselja našim vjernim navijačima, koji će nas i u Stanovima podržati u velikom broju.
Tomislav Gruica, Ivica Livaja i Miran Pelivan podnijeli su ostavke u Nadzornom odboru Hajduka. Razlog? Nemaju završen fakultet. Gradonačelnik Splita Željko Kerum naredio je da moraju podnijeti ostavke svi koji ne udovoljavaju Statut Hajduka, a postavio ih je Grad Split. Preciznije – Kerum.


 MANCHESTER U. ZA 2,3 MILIJUNA EURA


Danny Budimir, jedan od suvlasnika menadžerske agencije “Goldengoal” iz Chicaga, poslao je službenu ponudu predsjedniku Hajduka Josipu Grbiću za gostovanja nekih poznatih europskih momčadi na ljeto na Poljudu povodom stotog rođendana bijelih. Budimir, bivši igrač  Orijenta i Opatije, te nekih američkih klubova, ponudio je pomoć, mogućnost gostovanja Manchester Uniteda, Arsenala, Chelseaja, Manchester Cityja… Momčad Alexa Fergusona svoje prijateljske utakmice naplaćuju 2,3 milijuna eura! Bez obzira na cijenu, ne dvojimo da bi poljudska ljepotica bila ispunjena do posljednjeg mjesta, bez obzira na cijenu ulaznice. Navijači zaslužuju uživo vidjeti jednu veliku momčad.