Knez: U Beogradu bili kod Vojislava Šešelja

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

U Beograd smo išli vidjeti Vojislava Šešelja, bolestan je ali još nije umro, u svom  stilu je gradonačelnik Knez odgovorio na vijećničko pitanje Ivana Sambunjaka na Gradskom vijeću Biograda o razlozima odlaska gradskog izaslanstva u Beograd bez predstavnika biogradskih turističkih agencija.

Sedmero članova biogradskog izaslanstva predvođeno dogradonačelnikom Marijanom Stopferom, županijskim vijećnikom Tončijem Šangulinom i Nives Jeličić iz Turističke zajednice, bilo je na beogradskom Sajmu turizma, jednom od najvećih u jugoistočnoj Europi s preko 1.200 izlagača, gdje su nastojali promovirati biogradski  turizam. Kako kaže Knez: "održao se i radni sastanak u svezi međunarodnih Jadranskih igara čije se finale tradicionalno održava u Biogradu".

- Odlazak u Beograd na turistički sajam je organizirala Turistička zajednica a ne  Grad. A što se tiče turističkih agencija uobičajeno je da na turističke sajmove idu u  svojoj režiji, rekao je Knez, koji zbog gripe nije bio u Beogradu već je ostao kući.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno