Stankovčane brine brzi internet

Slika korisnika admin
Stankovci
Vedran SITNICA
Na pitanja građana odgovarao stankovački načelnik Željko Baradić

Što je sa školskom sportskom dvoranom, kada će se uvesti brzi internet, neka su od pitanja koja su stanovnici općine Stankovci pitali svog načelnika Željka Baradića na GONG-ovu građanskom satu koji je održan u srijedu u Stankovcima.

Očigledno je kako su se Stankovčani okrenuli pitanjima vezanim uz podizanje kvalitete života na veću razinu. Voda, struja, asfaltirane ceste, uređene područne škole, odavno su završeni projekti, a poslovna zona Novi Stankovci jamac je sigurnosti radnih mjesta u skoroj budućnosti.

- Očekujemo da će obnova Osnovne škole "Petar Zoranić" i izgradnja sportske dvorane u njenom sklopu početi u rujnu sljedeće godine. Trenutačno usklađujemo projektnu dokumentaciju s novim zakonima i očekujemo dobivanje građevne dozvole. Što se tiče brzog interneta, u pregovorima smo s HT-om. Infrastruktura je već postavljena, ali u HT-u traže određeni broj korisnika, kaže Baradić.

I ta prepreka bi uskoro trebala biti uklonjena, jer je interes za brzim internetom pokazalo dvadesetak privatnih korisnika plus javne službe poput Općine i škole, a tu su i potencijalni korisnici u poslovnoj zoni.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno