Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Prvo ovogodišnje “punjenje” nadmašilo očekivanja

03.04.2011. 22:00
Prvo ovogodišnje “punjenje” nadmašilo očekivanja


Ovaj vikend u hotelima Ilirije u Biogradu na Moru obilježio je prvi ovosezonski overbooking. Naime, u hotelu Ilirija od 1. do 3. travnja 2011. održan je treći, od ukupno pet, simpozij o astmi, a sudjelovalo je više od 550 liječnika iz svih dijelova Hrvatske.
Svi kapaciteti hotela Ilirije su popunjeni. Jedan od razloga zašto su izabrani upravo Ilirija hoteli leži u činjenici da, pored smještaja u hotelima visoke kategorije, nude i dodatnu usluge poput zadarskog Arsenala, wellness centra “Salvia”, turističke agencije Ilirija kao i Tenis centra i sportsko-rekreacijskog centra. Četvrti simpozij bit će održan sredinom travnja, dok će peti, odnosno posljednji, simpozij biti održan početkom lipnja. Predsezonu, pored dobrih najava i bookinga za Uskrs i Prvi svibanj, obilježavaju brojne sportske, grupe tenisača iz Austrije i Njemačke, koje koriste usluge Tenis centra i sportsko-rekracijskog centra Ilirije, jednog od najvećih na Jadranu.
U razdoblju od Uskrsa i Prvog svibnja, točnije od 29. travnja 1. svibnja, u Ilirijinom hotelu Villa Donat u Sv. Filip i Jakovu bit će održan 11. Sajam cvijeća Zadarske županije, u organizaciji TZ Sv. Filip i Jakov, čiji organizaciju Ilirija prati od početaka, a ove godine su i Zlatni sponzor. Uz prostor hotela Ville Donat i ostale ugostiteljske kapacitete ustupaju i zaposlenike, kao i svu organizacijsku i logističku potporu. U Uskrsnom razdoblju i kamp Park Soline otvara svoja vrata, dok će marinu Kornati u tom razdoblju posjetiti više od 700 gostiju, a započet će i bogata regatna sezona. S dobrim najavama i ostvarenim bookingom u svim sektorima (nautika, kamping i hotelijerstvo) nastavljamo i u mjesecu svibnju, poručuju iz uprave Ilirije.