Dani Raštevića se nastavljaju

Slika korisnika admin
PREOKRET U DRUGOM POLUVREMENU - Veterani Raštevića

Završen je humanitarni malonogometni turnir veterana koji se igrao za pomoć Pučkoj kuhinji u Benkovcu. Nastupilo je 16 momčadi koji se igrale kup sistemom. Prvo mjesto pripalo je Rašteviću, a zanimljivo je da je tjedan dana ranije prvo mjesto u Benkovačkoj ligi, također, pripalo Rašteviću. U utakmici za treće mjesto igrali su Benkovac i Smilčić, a u domaćem sastavu ponovno je odličan bio Mario Viduka, prvi strijelac turnira. U revijalnoj utakmici gledateljima su se predstavili tići Velebita.

U finalu protiv Raštevića Čista Velika je vodila na poluvremenu 2:1. Tada na scenu stupaju Zdravko Jukić i Nino Surić, koji su i najzaslužniji za preokret svoje momčad koja je na kraju pobijedila 7:3. Sve pokušaje Čiste Velike u drugom poluvremenu zaustavljao je Elvis Čulina, vratar Raštevića. Na kraju turnira pohvale organizatorima, a veliki doprinos dao je Marko Ledenko - Mane, koji je iz Vukšića svake večeri donosio svoj razglas i uljepšavao ugodno druženje u sportskoj dvorani u Benkovcu.

- U samo nekoliko dana osvojili smo dva turnira, a posebno nam je zadovoljstvo što smo mogli pomoći radu Pučke kuhinje. Čestitam i našim suparnicima koji su u fer i sportskom nadmetanju bili nama jako teški protivnik. Kada u momčadi imate najboljeg igrača turnira Nina Surića i vratara Elvisa Čulinu onda je uspjeh zagarantiran - izjavio je Dragan Klarica, voditelj Raštevića.

FINALE
RAŠTEVIĆ - ČISTA VELIKA 7:3

BENKOVAC - Školska dvorana. Gledatelja: 300. Suci: Branimir Jrmanović i Boris Erceg.

RAŠTEVIĆ: Čulina, Jukić (4), Jurlina, Brkljača, Klarica, Surić (2), Jovančević (1), Čirjak, Jurjević, Vukoša. Voditelj: Dragan Klarica.

ČISTA VELIKA: S. Pešić, Erceg, Jo. Pešić, Ju. Pešić, Biluš (2), Dubravica (1), Brčić, Orlović, D. Pešić, I. Bulat, J. Bulat. Voditelji: Dragan Pešić i Petar Cicvara.

ZA 3. MJESTO
SMILČIĆ - VELEBIT 2:4

SMILČIĆ: Milković, V. Anić, M. Anić, Arbanas (1), Janković, T. Tomčić, M. Tomčić, Dejanović (1), Majić, Medved, Strika, Lončar. Voditelj: Vlatko Anić.

VELEBIT: Franjkić, Viduka (2), Čačić, Mamić, Uskok, Bačić, Vrdoljak, Šikić, Ćumurdžić, Pešut (1), Šegota, Radaš (1). Voditelji: Toni Majić i Stanko Klarica.

REVIJALNA UTAKMICA TIĆA
PLAVI - ŽUTI 1:2

PLAVI: Frane Šimunac, Josip Stojčević, Petar Jurica, Richard Djeveljekaj, Frane Jurić, Marko Viduka, Bruno Gašpar(1), Gabrijel Filipović. Voditelj: Marijan Buljat.

ŽUTI: Šime Zrilić, Branimir Tokić, Silvijo Franjkić(1), Roko Anić, Karlo Mikulić, Luka Maričić(1), Martin Samirić, Danijel Kutija. Voditelj: Marijan Buljat.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno