Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Turistička promocija Zadra u Marseilleu

03.04.2012. 22:00
Turistička promocija Zadra u Marseilleu


Sve se događalo u prostorima najveće regionalne medijske kuće La Provence u nazočnosti velikog broja novinara


Zaslugom zadarskog proslavljenog nogometaša Josipa Skoblara, koji je ujedno i sportski direktor Nogometnog kluba Marseille, ovih dana upriličen je susret između predstavnika Grada Zadra na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Draženom Grgurovićem i predstavnika Grada Marseillea.
Zamjenik gradonačelnika Grgurović i ovaj susret je iskoristio za prezentaciju Zadra i njegovih turističkih potencijala.
Valja istaknuti da se sve događalo u prostorima najveće regionalne medijske kuće La Provence u nazočnosti njihovog generalnog direktora, zamjenika gradonačelnika Grada Marseillea, direktora Nogometnog kluba Marseille te velikog broja novinara. Kao razultat ovog susreta i razgovora, postignut je dogovor o uspostavi suradnje među gradovima Zadrom i Marseilleom i na drugim razinama, ponajprije kulturi i školstvu.
Neposredni povod ovom, za promidžbu Zadra važnom događaju, bilo je otvorenje nove Ryanairove zračne linije Marseille – Zadar, koji je objavljen s fotografijama sudionika i obaviješću o upravo uspostavljenoj zračnoj liniji Marseille – Zadar u broju najtiražnijeg dnevnog lista La Provence (naklada 180 tisuća primjeraka).