Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadarski zet Maleš glavna zvijezda Bile noći u Zagrebu

03.04.2012. 22:00
Zadarski zet  Maleš glavna zvijezda Bile noći u Zagrebu


Ova Bila noć pokazuje sav glamur, jednu veličanstvenu povijest Hajduka i pruža nama još jedan poticaj za još bolji rad, poručio je Hrvoje Maleš


U zagrebačkom hotelu Sheraton proteklog je vikenda održana tradicionalna Bila noć. Za razliku od prošle godine, splitski klub je ovog puta u Zagrebu bio zastupljen u najjačem sastavu, predvođen predsjednikom Hrvojem Malešom i prvim čovjekom Nadzornog odbora Josipom Paladinom. Dalmatinskoj fešti u Zagrebu već po običaju nazočio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ujedno i počasni predsjednik Dinama. Bilo je tu i dosta osoba iz javnog života naklonjenih biloj boji, a zabavi je nazočilo i jako zadarsko izaslanstvo, predvođeno čelnikom Kluba zadarskih studenata Tomislavom Šimičevićem.
Za zabavu je tradicionalno bio zadužen Mladen Grdović, koji je održavao sjajno ozračje do ranih jutarnjih sati.
– Drago mi je da su me Hajdukovi navijači pozvali i na ovu feštu. Dao sam sve od sebe da i ova večer bude na visokoj razini, što uostalom Hajduk i njegovi navijači zaslužuju. Meni je Hajduk drag klub, ali jednako tako volim i svoj NK Zadar, kao i KK Zadar, rekao nam je veseli Grdović.
Zadarski pečat dao je i jedan od čelnih ljudi Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu Slavko Batur, koji je i ove godine uložio izniman doprinos u organizaciji Bile noći. Predsjedniku Hrvoju Malešu predao je i zastavicu Hajduka iz Pridrage.
– Mnogobrojna je obitelj Hajdukovih navijača i ovdje u Zagrebu. Iako smo otišli iz Dalmacije, iz nje smo ponijeli dio sebe, u što svakako spada i ljubav prema Hajduku. Hajduk iz Pridrage uvijek je gajio posebne odnose s onim splitskim i drago mi je da je to prepoznao i novi predsjednik Bilih, naglasio je Batur.
Maleš, inače zadarski zet, bio je glavna zvijezda Bile noći. Svi su se željeli fotografirati s ‘hrvatskim Elliotom Nessom’, koji je pronašao vremena i za razgovor s novinarima, iako u posljednje vrijeme rijetko istupa, pogotovo nakon što je bio glavna karika u razotkrivanju kriminala u sudačkoj organizaciji.
– Ova Bila noć pokazuje sav glamur, jednu veličanstvenu povijest Hajduka i pruža nama još jedan podstrek za još bolji rad. Došli smo im dati podršku i želimo da navijači u Zagrebu i dalje ostanu čvrsto vezani uz naš klub. Mi smo uspjeli osigurati stabilnost klubu i već smo složili budžet za 2013. godinu. Prema tome, radimo dugoročno, pokušavamo sve posložiti organizacijski u klubu, a rezultat će onda sigurno doći i na terenu, rekao je Maleš.