Učenici iz Gračaca upoznali proizvodnju čokolade

Slika korisnika admin
Autor: 

U cilju stjecanja praktičnih i teoretskih znanja vezanih uz proizvodnju i marketing te suvremeno poslovno komuniciranje, ovih dana učenici ekonomskog smjera Srednje škole Gračac posjetili su tvornicu „Kraš" u Zagrebu, koja se od 1911. bavi proizvodnjom slatkiša.

Planirani program započeo je u 10 sati kada je „Kraš" otvorio vrata budućim gračačkim ekonomistima. Djelatnici „Kraša" potrudili su se da ovaj susret učenicima ostane u ugodnom sjećanju pa su ih počastili paketićima „Kraš" proizvoda.

- Povezali smo stečena znanja s novim spoznajama vodeći pritom bilješke koje nam mogu poslužiti u daljnjem odgojno-obrazovnom radu. S inženjerom prehrambene tehnologije obišli smo cijeli pogon i upoznali se sa zanimljivim postupkom proizvodnje čokolade, rekla je učenica Milanka Jelača iz 4.a razreda.

Poslijepodnevne sate mnogi su učenici iskoristili kako bi posjetili Zagrebački zoološki vrt „Maksimir" ili obišli neke od trgovačkih centara i prošetali hrvatskom metroplom.

- Zahvaljujući našim nastavnicima Ireni Tudor i Damiru Dragoslaviću, koji su organizirali ovaj jednodnevni izlet, proveli smo nezaboravan dan ispunjen novim znanjima i iskustvima, zaključila je Milanka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno