Živi zid prikupio potpise za tematsku sjednicu o koncesiji u Gaženici

Slika korisnika valentinam
Županijska skupština
Nadamo se da će do kraja ovog tjedna donijeti odluku o datumu održavanja kako bi vijećnici mogli uskladiti svoje radne obveze i odazvati se u što većem broju, poručila je Adžić Sikirić
Vedran SITNICA
Josip Plazibat i Jasminka Adžić Sikirić

Živi zid Zadarske županije uspio je prikupiti potrebne potpise podrške za inicijativu sazivanja tematske sjednice na temu koncesije u luci Gaženica.

- Inicijativu smo pokrenuli kolega Josip Plazibat i ja i ona je privedena kraju. Prijedlog s potrebnih 18 potpisa protokolirali smo 29. ožujka i sada čekamo poziv za sjednicu koja bi se, kako je to propisano u članku 93. Poslovnika o radu Županijske skupštine, trebala održati u roku od 15 dana od primitka zahtjeva. Dakle do 13. travnja ove godine, priopćila je Jasminka Adžić Sikirić, županijska vijećnica Živog zida dodajući kako predsjednik Županijske skupštine, Željko Lončar, još uvijek nije županijskim vijećnicima uputio pozive o sazivanju sjednice.

- Nadamo se da će do kraja ovog tjedna donijeti odluku o datumu održavanja kako bi vijećnici mogli uskladiti svoje radne obveze i odazvati se u što većem broju, poručila je Adžić Sikirić podsjećajući kako će na ovoj sjednici svi vijećnici dobiti priliku za postavljenje pitanja vezanih uz ugovor o koncesiji na luku Gaženica gdje je za Živi zid sporna financijska opravdanost koncesije. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno