Plavi orkestar na turneji Everblue stiže i u Arsenal!

Slika korisnika valentinam
Eksluzivni klupski koncert
Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, bit će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi
PIXSELL
Pop ikone ponovno sviraju

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja ''Everblue'' Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru.

U petak, 20.4., regionalna turneja 'Everblue' stiže u zadarski klub Arsenal, u kojem će u Plavi orkestar, nakon rasprodanih arena i sportskih dvorana, zadarskoj publici predstaviti najveće hitove iz svoje karijere. Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, bit će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi.

Kao i na ranijim koncertima na kojima su potvrdili status najveće koncertne atrakcije u regiji i u zadarskom Arsenalu uživat ćemo u u velikim hitovima poput „Suade“, „Bolje biti pijan nego star“, ''Od rođendana do rođendana'', ''Lovac i košuta'', pa himne generacije „Goodbye Teens“ i mnogih mnogih drugih . Ulaznice će krenuti u prodaju od ponedjeljka, 19.ožujka, a kupiti ih možete putem sustava Ticketshop.

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji „Everblue“, još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.

Cijene ulaznica:
- Parter – 110 kn
- Vip standard (uključen barski stol na galeriji) – 170 kn
- Vip premium (uključen stol uz ogradu na galeriji) – 230 kn

https://www.ticketshop.hr/hr/e/plavi-orkestar-arsenal-zadar/1773/

*nakon kupnje VIP ulaznica obavezna je rezervacija stola na dallas@dallas.hr, silvija.rosandic@dallas.hr ili ana.kizlin@dallas.hr ili na brojeve: tel: 01 4444 310; 095/ 909-8699; 099/ 308-1788

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno