OTP banka darovala zadarskoj bolnici 200.000 kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika isikiric
Pomoć u nabavci nužnih materijala i opreme
Želimo olakšati iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici, kazao je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke
YVES HERMAN
Darovanim novcem moguća je i kupnja respiratora

OTP banka d.d. donirala je dodatnih 1,4 milijuna kuna bolnicama u raznim krajevima Hrvatske, za pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv Covid-19 virusa.
Donacijom od po 200 tisuća kuna općim bolnicama u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sisku i Puli nastoji se pomoći svim zdravstvenim djelatnicima i bolnicama u nabavci nužnih materijala i opreme.
Bolnice će sredstva iskoristiti za nabavku respiratora, zaštitne opreme, kreveta i svega ostalog što im je trenutno najvažnije i najhitnije za nastavak njihovog hvalevrijednog rada u zaštiti našeg zdravlja.
»Sa željom da olakšamo iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici odlučili smo nastaviti s donacijama bolnicama diljem Hrvatske. Imamo potrebu pomoći našim sugrađanima u zajednicama u kojima radimo i živimo. Stoga je ovo najmanje što možemo učiniti kako bismo im zahvalili i još jednom pokazali jedinstvo u teškim trenucima«, izjavio je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke d.d.
Ravnatelji općih bolnica zahvalili su OTP banci na donacijama istaknuvši kako cijene pružanje pomoći kojom OTP banka pokazuje humanost i partnerstvo u ostvarenju zajedničke misije očuvanja zdravlja svih ljudi.
OTP banka neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb donirala je KBC Zagreb te KBC Sestre Milosrdnice s 1,5 milijuna kuna za pomoć u sanaciji nastale štete i što bržem osposobljavanju prostora navedenih centara za nastavak neometanog rada.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)