Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Reljić protiv Grovea

Autor: Z L

03.05.2010. 22:00
Reljić protiv Grovea

Foto: Vedran SITNICA



Zadarski borac Goran Reljić gotovo će se sigurno boriti protiv Kendalla Grovea 3. srpnja na UFC-u 116. u Las Vegasu. Reljićev menadžer Zoran Šarić već je ranije potvrdio da bi se njegov pulen trebao uskoro vratiti u UFC-ov oktogon, no onda nije bilo niti naznaka tko bi mu trebao biti treći protivnik u najjačoj svjetskoj organizaciji.
Blodyelbow doznaje da su i Reljić i Grove pristali na borbu i da se trenutačno rješavaju ugovori. Naravno, na službenu potvrdu UFC-a, a onda i samih boraca, trebat ćemo pričekati još neko vrijeme.
Da Spyder, kako inače zovu Grovea zbog njegovih dugih ekstremiteta, 27-godišnji je hrvač koji u svojoj karijeri ima 11 pobjeda i 7 poraza. Proslavio se 2006. kada je bio pobjednik treće sezone UFC-ovog reality showa The Ultimate Fighter, a u posljednjoj borbi poražen je tehničkim nokautom od Marka Munoza u meču koji je proglašen borbom večeri na UFC-u 112.
Na UFC-u 116. zakazan je i povratak vlasnika pojasa u teškoj kategoriji Brocka Lesnara koji se vraća nakon velikih zdravstvenih tegoba zbog kojih je iz oktogona izbivao gotovo godinu dana. Protivnik mu je Shane Carwin koji u ovom trenutku nosi naslov privremenog prvaka.