Danas zadnji dan prijave za konferenciju Financiranje poduzetničkih projekata

Slika korisnika admin
Adam VIDAS

U okviru Europskog tjedna 2011. u organizaciji Razvojne agencije Zadarske županije (ZADRA) u prostorijama Poduzetničkog inkubatora u petak s početkom u 11 sati održat će se konferencija na temu Financiranje za projekte malih i srednjih poduzetnika.

Poduzetnicima će se predstaviti različite mogućnosti financiranja i sufinanciranja projekata, poput projekta Mreža konzultanata iz kojeg poduzetnici mogu ostvariti sufinanciranje potrebnih konzultantskih usluga radi poboljšanja poslovanja, zatim predstavit će im se gradski i lokalni projekti razvoja, dvije kreditne linije za poduzetnike na području grada Zadra i Zadarske županije sa subvencioniranim kamatnim stopama. Osim toga doznat će i o mogućnosti korištenja Programa poticanja ruralnog razvoja i Programa poticanja zelenog poduzetništva. Nadalje, predstavit će im se IPARD Mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda Zajednice", Mjere 103 "Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice" te Mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti". Kao pozitivni primjeri bit će predstavljeni svi uspješno realizirani projekti, sufinancirani iz sredstava EU na području Zadarske županije.

Danas je zadnji dan za prijave, a svi zainteresirani mogu se prijaviti u Razvojnoj agenciji Zadarske županije na broj telefona 492-880 ili na e-mail adrese zadra@zadra.hr i matilda.dragic@zadra.hr.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno