Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ava Karabatić zasjala u ulozi fatalne zavodnice

03.05.2012. 22:00
Ava Karabatić zasjala u ulozi fatalne zavodnice


U hotelu Kolovare jučer je završeno snimanje videospota “Neke oči zelene” Bepa Matešića i Davida Ricova. Popularni zadarski pjevački dvojac za potrebe snimanja angažirao je najpoznatiju zadarsku starletu Avu Karabatić, dodijelivši joj, očekivano, ulogu fatalne zavodnice.
– S Avom smo surađivali i za potrebe snimanja videospota “Kada si otišla ti”, suradnja je bila odlična tako da se nismo puno dvoumili kada smo razmišljali koja će to djevojka utjeloviti “predmet” naše čežnje. Kako Ava ima zelene oči, mislim da smo i u tom pogledu donijeli dobru odluku, našli pravu djevojku. Pjesmu ćemo zvanično predstaviti na CMC festivalu u Vodicama 15. lipnja i nadamo se da će dobro proći među našim slušateljima, a posebice u medijima zbog naše Ave. Snimali smo na više atraktivnih zadarskih lokacija, u nastojanju da ovjekovječimo ne samo njenu ljepotu, već i ljepotu našeg grada, naglasio je David Ricov.
Zadovoljstvo novom suradnjom s Bepom i Davidom nije krila ni Ava naglasivši kako joj je izuzetna čast što su momci upravo nju odabrali.
– S Bepom i Davidom sam se upoznala prije dvije godine i odmah smo našli zajednički jezik. Ovo je moj drugi videospot koji snimam s njima i uvjerena sam da će se pjesma svidjeti publici. Brza je, dinamična, upravo ono što se danas traži, naglasila je Ava te bez lažne skromnosti dodala da ni njena pojava neće zasigurno biti naodmet.
– Ja u spotu glumim fatalnu zavodnicu oko koje se “lome koplja”, fatalnu djevojku zelenih očiju koja ide najprije s jednim, a onda s drugim dečkom, neodlučna odabrati pravoga. Opet su mi dodijelili ulogu seksi ženske koja leti od cvijeta do cvijeta, no na to sam navikla i laska mi kada me percipiraju na taj način, a kome ne bi, dodaje Ava.
Svjesna svoje atraktivnosti Ava se za snimanje u toj maniri i odjenula, zapravo razodjenula s obzirom da se u hotelu Kolovare pojavila u ultrakratkoj minici, visokim petama i dubokom dekolteu koji je mamio uzdahe prisutnih muškaraca.
– Znam kako zavesti dečka, dovoljno mi je samo zamisliti dobrog komada i moje se oči ispune smijehom, moj stav postaje zavodnički što će uvjerena sam prepoznati i svi oni koji budu gledali spot, naglašava Ava.
Kao i u spotu i u realnom životu Ava se trenutačno ne može odlučiti kojeg udvarača odabrati, priznaje nam za kraj da je ponuda mnogo, sa svih strana, no da još nije odlučila. No, kada bude davala svoje srce, bit će to samo dečku iz Zadra.