Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Intrade obilježile riblji dan

Autor: Z L

03.05.2013. 22:00
Intrade obilježile riblji dan

Foto: PIXSELL



Riblji dan na prvom Jarun Piknik festivalu na zagrebačko je more donio dašak Jadrana. Klapa Intrade i Marijan Ban vrhunskim su glazbenim repertoarom razveselili brojne posjetitelje ovog jedinstvenog regionalnog događanja. Morska vila, Zora Bila i brojni drugi hitovi dalmatinskih izvođača dugo će pamtiti svi koji su pjevali s njima dugo u noć.
Gastro delicije najboljih regionalnih majstora roštilja bile su u znaku ribe, a zadovoljna lica najljepša su slika novog festivala koji je razbudio Zagreb u prvim danima svibnja.
U programu Jarun Piknik festivala uživali su TV urednik Siniša Kovačić s obitelji, nogometaši NK Dinamo Ante Rukavina i Duje Čop, manekenka Iris Rajčić te brojni drugi.
U danima vikenda na Jarun Piknik Festivalu održava se Zagreb Adventure Festival, koji će u dva dana predstaviti turističku ponudu Hrvatske iz domene pustolovnog turizma i aktivnog odmora kao i cijelu prateću industriju. Penjanje, jahanje, letenje balonima, ronjenje i bojne druge atrakcije bit će besplatne za sve posjetitelje.