Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Petrićevci otplesali u zrelost

03.06.2011. 22:00
Petrićevci otplesali u zrelost


Maturanti Gimanzije Franje Petrića (MIOC) zajedno sa svojim profesorima proslavili su u četvrtak završetak srednjoškolskog obrazovanja. U svečanoj i veseloj atmosferi restorana Gastro Zadar, 115 učenika oprostilo se i od školskih klupa i kolega s kojima se se družili duge četiri godine.
Na početku večeri uslijedilo je predstavljanje razredkoji su svojim razrednicima uručili simboličan poklon. Odjeveni, posebno za ovu prigodu, u odijela i svečane haljine, maturanti su uz Rockatansky band plesali i pjevali cijelu večer, a društvo na plesnom podiju činili su im njihovi profesori.
Kao što se svake godine bira miss i mister maturanata, tako je bilo i u ovoj generaciji. Lenta najljepše maturantice pripala je Rebecci Grancarić. Prva pratilja je Ines Ikić, a druga Nina Barić. Titulu mistera odnio je Roko Marin. Njegov prvi pratitelj bio je Roko Labrović, a drugi Frane Kardum.
Od maturanata, najljepše odjeven na maturalnu večer stigao je Gabrijel Perali. Od djevojaka najljepšu haljinu imala je Milena Katičin. Tijekom večeri birala se najljepša frizura kod učenika i učenica. Tako su s najljepšom frizurom na maturalni ples stigli Nina Maštruko i David Sambunjak.
Održana je lutrija s bogatim nagradama kao što su putovanje za dvije osobe u Gardaland i dva polupansiona za dvije osobe na Božavi.