FOTOGALERIJA: Nazor upisuje šest razreda pa su otvorili vrata kandidatima

Slika korisnika valentinam
DAN OTVORENIH VRATA
Učenici koji se upisuju u gimnaziju odgovorni su i znaju što ih čeka. To su, primarno, učenici koji žele nastaviti studirati. Što se tiče državne mature, vrlo dobro sve uspijevamo organizirati, profesori znaju koje su njihove obaveze, a djeca dosta rade, odgovorna su, žele i znaju što će upisati, kazao je Šimičević
Zvonko KUCELIN i Gimnazija V. Nazora
Interes za gimnazije, unatoč lošoj situaciji na Zavodu za zapošljavanje, nije pao

Na kraju osnovnoškolskog obrazovanja, osmašima se otvaraju vrata raznih srednjih škola kako bi im se olakšala odluka odabira  srednje škole i kako bi uvidjeli pronalaze li se u programu koji škola  nudi.

Tako je danas  u Gimnaziji Vladmira Nazora održan Dan otvorenih vrata. Tom prilikom učenici i njihovi roditelji mogli su saznati sve o upisu u  srednju školu, načinu školovanja, upoznati školu i školski prostor, upoznati se s izvannastavnim aktivnostima i ostalim oblicima učeničkog  života u ovoj školi.

Gimnazija će u novoj školskoj godini upisati šest razreda, tri odjela  općeg i tri jezičnog smjera. Nažalost, s nekadašnjih 36 učenika po razredu, upisna kvota po razredu je sada 21 učenik, a sve zbog lošije demografske situacije zemlji. No, unatoč manjem broju učenika, škola se  može pohvaliti sve boljim učenicima, kazao je Rade Šimičević, ravnatelj  Gimnazije Vladimira Nazora, dodavši kako su po pitanju državne mature  iznad državnog prosjeka u svim predmetima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno