Croatia Airlines ponovo leti u Europu: Od sredine mjeseca iz Zagreba lete u jedanaest europskih odredišta

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Povećan broj letova
Autor: 
Iz Zagreba u München i Sarajevo Croatia Airlines letjet će ponedjeljkom, srijedom i petkom; London ponedjeljkom i petkom, a Dublin utorkom, četvrtkom i nedjeljom
VEDRAN SITNICA
Croatia Airlines tijekom lipnja povećava broj letova iz Zagreba u europska odredišta

Croatia Airlines tijekom lipnja povećava broj letova iz Zagreba u europska odredišta, te će od sredine mjeseca zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta, priopćio je domaći avioprijevoznik.

Od 8. lipnja ponovno se uvode letovi na liniji Zagreb – Zürich na kojoj će putnicima biti na raspolaganju četiri jutarnja leta – ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, a od 15. lipnja i poslijepodnevni letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Toga dana (15. lipnja) obnavljaju se i izravne međunarodne linije iz Zagreba u još sedam europskih odredišta – München, Sarajevo, London Heathrow, Dublin, Rim, Bruxelles i Beč.

Iz Zagreba u München i Sarajevo Croatia Airlines letjet će ponedjeljkom, srijedom i petkom; London ponedjeljkom i petkom, a Dublin utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Obnovljene linije

Ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom domaći avioprijevoznik letjet će za Rim preko Splita, za Bruxelles su predviđeni jutarnji letovi ponedjeljkom te poslijepodnevni četvrtkom, petkom i nedjeljom, a za Beč četvrtkom i nedjeljom.

Croatia Airlines još je 25. svibnja obnovio letove na liniji Zagreb – Amsterdam, na kojoj se leti svakoga dana jedanput, a uveden je i drugi dnevni let na liniji Zagreb – Frankfurt na kojoj se neprekinuto letjelo i tijekom epidemiološke krize. Također, od 1. lipnja zrakoplovi tvrtke ponovno lete na redovitoj liniji Zagreb – Kopenhagen, četiri puta na tjedan.

Tako će do sredine lipnja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivati Zagreb s 11 međunarodnih odredišta.

Domaći promet

U domaćem prometu 8. lipnja ponovno se uvodi linija Zagreb – Zadar – Pula jedanput na dan, a nastavljaju se obavljati letovi na linijama Zagreb – Split i Zagreb – Dubrovnik, dvaput na dan.

U kompaniji navode da je opseg letova prilagođen aktualnoj tržišnoj potražnji i uvjetima putovanja u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom u Europi, a moguće su i naknadne promjene u planiranom redu letenja.

Uvođenje ostalih linija u domaćem i međunarodnom prometu ovisit će o daljnjem razvoju situacije i tržišnoj potražnji, koja je uvelike smanjena zbog epidemije koronavirusa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)