Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Đorđe Đoković o teniskom turniru na Višnjiku: Uvjereni smo u spektakl!

04.06.2020. 14:04


Teniski kompleks u Športskom centru Višnjik, na kojem će se 20. i 21. lipnja održati veliki teniski spektakl – humanitarni turnir u sklopu Adria Toura – uz sudjelovanje Novaka Đokovića, svjetskog broja jedan, Dominica Thiema, Marina Čilića, Borne Ćorića, Aleksandera Zvereva… – posjetili su Neven Nakić, Vladimir Jovanovski, Đorđe Đoković i Dušan Orlandić.
– Dojmovi su vrhunski. Razgovarali smo s Denisom Karlovićem, direktorom Višnjika, o svim aspektima organizacije ovog velikog teniskog događaja koji je humanitarne naravi. Uvjereni smo da će taj događaj, sa svim svojim sadržajima, biti istinski spektakl jer je ekipa koja ga priprema izvrsna – kazao je Đorđe Đoković, direktor Adria Toura.
Neven Nakić, dopredsjednik Hrvatskoga teniskoga saveza i Vladimir Jovanovski, izvršni direktor HTS-a također su izrazili zadovoljstvo tijekom i sadržajem obimnih priprema i za glavni turnir, kao i za predturnir na kojemu se očekuje nastup 24-orice igrača među kojima će pobjednik zauzeti osmo mjesto na glavnom turniru.
U sklopu priprema za teniski megaspektakl uskoro će početi i montaža tribina oko glavnog terena. Sve pojedinosti, pak, oko ulaznica bit će objavljene uskoro, odnosno nakon što ih definiraju Hrvatski teniski savez i Adria Tour, suorganizatori događaja. (visnjik.hr)