Casting za Miss Zadarske županije 2017.

Slika korisnika valentinam
U nedjelju
Zadnje dvije godine djevojke sa zadarskog područja su briljirale u samom finalu te su se tako plasirale u top 5 najljepših žena Hrvatske
Marin GOSPIĆ
Ana Colić uskoro će svojoj nasljednici predati titulu i krunu

Službeni prvi casting za Miss Zadarske županije održava se ove nedjelje, 9. srpnja u 11 sati u Teatro baru u Zadru. Direkcija Miss Hrvatske pozivaju sve djevojke od 17- 24 godine da se prijave jer možda baš jedna od njih postane nova Miss Zadarske županije i u finalu Miss Hrvatske brani boje ove županije.

Da se podsjetimo zadnje dvije godine djevojke sa zadarskog područja su briljirale u samom finalu te su se tako plasirale u top 5 najljepših žena Hrvatske. Aktualna Miss Zadarske županije, lijepa Ana Colić uskoro će svojoj nasljednici predati titulu i krunu, tako da je još jako malo vremena jostalo do same završnice ovog prestižnog izbora ljepote.

Djevojke svojom prijavom dobivaju prigodu promijeniti svoj život jer od anonimne djevojke postaju traženo lice modne scene. A pobijede u finalu Miss Hrvatske čeka ih odlazak mjesec dana u Kinu, kako bi predstavljale lijepu našu Hrvatsku.

One djevojke koje se odluče sudjelovati u castingu sa sobom obavezno trebaju ponijeti visoke štikle i imati decentan make up kako bi ih stručan tim u žiriju na castingu bolje ocijenio

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno