Iz kuće u Zadru ukraden vrijedni nakit

Slika korisnika valentinam
LOPOVI AKTIVNI
Tijekom jučerašnjeg prijepodneva provaljeno je u kuću 61-godišnjaka u Ulici Ive Vojnovića u Zadru te je ukraden nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna
Arhiva ZL
Ilustracija

U policijskom priopćenju zabilježeno je je više krađa na zadarskom području. Lopovi su provaljivali u kuće i apartmane, a krali su i bicikle te mobitele.

Tijekom jučerašnjeg prijepodneva provaljeno je u kuću 61-godišnjaka u Ulici Ive Vojnovića u Zadru te je ukraden nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna. U istom radoblju je u Mandrama provaljeno u apartmane koje koriste državljani Slovenije i Slovačke te kuću u vlasništvu 62-godišnjakinje te je ukradeno više tisuća kuna.

U Biogradu su se jučer krali bicikli, pa je tako tijekom poslijepodneva 41-godišnjem Čehu ukradeno dva bicikla parkirana ispred trgovačkog centra, a vrijedna više tisuća kuna, dok je malo kasnije ukraden bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna 44-godišnjakinji. Osim toga je jučer tijekom dana, u Zatonu ukraden mobitel u vlasništvu 29-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U svim slučajevima je protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno