Andrej Kramarić postao model

Slika korisnika mkvanja
Cataleya sport Line zadarskog nogometaša Vedrana Ješe ima novo lice
Cataleya je hrvatski modni brend koji je prije nekoliko godina pokrenula Martina Ješe, a osim Andreja Kramarića, lice kampanje ovog brenda bili su i Danijel Šubašić i Domagoj Livaković
Kramarić je odradio odličan posao i pokazao da loptu može bez problema zamjeniti i poziranjem pred fotoaparatima

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, nakon sjajne sezone u njemačkom klubu Hoffenheim, okušao se i u ulozi modela. Postao je zaštitno lice za zadarski brend Cataleya Sport Line kolege mu Vedrana Ješe i supruge Martine Ješe. Kramarić je odradio odličan posao i pokazao da loptu može bez problema zamjeniti i poziranjem pred fotoaparatima. Za Cataleya Sport Line, kolekciju »Wings« snimao je na Murteru, a sudeći po fotografijama, spomenuto, za svoj je posao dobio odlične kritike.
- Osim što je sjajan igrač na terenu i uloga manekena mu genijalno pristaje, samo je jedan od komplimenata koje je nogometaš dobio.
Cataleya sport Line je inače brend koji obožavaju domaći ali i svjetski poznati sportaši, a među njima i Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Dominik Livaković, Mario Pašalic kao i svjetske nogometne zvijezde Kylian Mbappe, Miralem Pjanić, Thomas Lemar i drugih.
Andrej kaže da mu nisu smetale ljetne vrućine, poput pravog profesionalaca strpljivo je pozirao pod objektivima zadarskih fotografa Mie Ćop i Saše Ćuke.
Cataleya uspješno egzistira nekoliko godina, ženska kolekcija se radi pod nazivom Cataleya by Martina Ješe, muška pod nazivom Cataleya Sport Line, a osim Andreja Kramarića, lice kampanje ovog brenda bili su i Danijel Šubašić i Domagoj Livaković.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno