Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

[FOTO] Otvoren prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji; Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se u sklopu resorta na Boriku

04.07.2019. 12:54
[FOTO] Otvoren prvi kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji; Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se u sklopu resorta na Boriku


Kampiranje u Zadru s pet zvjezdica s potpisom Falkensteinera. Nesputana priroda u srcu grada, sloboda života na plaži, a sve s premium predznakom. Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Camping Zadar, otvoren je za goste i radit će cijele godine. Ovaj Falkensteinerov projekt vrijedan je 9 milijuna eura i ljubiteljima kampiranja donosi jedinstveni koncept kampiranja.
”Jedinstven položaj u središtu grada, izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja, uključujući i veganska jela te jela bez mliječnih prerađevina i laktoze, vrhunska i prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky Campu. Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, opuštajuće masaže, tretmani lica i tijela te posebni tuševi za ekskluzivan spa doživljaj, vanjski bar, vanjski bazen i zasebni bazen za djecu te dva tobogana, animacija za mališane, mnoštvo sportova i atrakcija za tinejdžere i ljubitelje aktivnog života, suvremeno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci,” poručuju iz Falkensteinera.
Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se dovoljno blizu stare gradske jezgre Zadra da se ondje može doći pješice, u srcu borove šume s mnogo hlada unutar Falkensteiner Resorta Borik, a opet svega nekoliko koraka od šljunčane plaže. Kamp se sastoji od 369 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 269 parcela, 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora. Kamp je dizajniran u skladu s održivim razvojem, a pažnja je posvećena i konceptu zelenila i recikliranju otpada.
Mobilne kućice osvajaju profinjenim dizajnom, sve su klimatizirane, imaju potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak s ambijentalnim osvjetljenjem, blagovaonicom i vanjskom terasom s udobnom garniturom za sjedenje. Želite nešto baš posebno? Tu je i glamping na najvišoj razini! Na dva kata, Glamping Premium Home nudi sve ono što može poželjeti najizbirljiviji ljubitelj kampiranja. U stilu klasičnog safari šatora, ima tri odvojene spavaće sobe, potpuno opremljenu čajnu kuhinju te dnevni boravak i blagovaonicu na dva kata. Prostrana terasa za sunčanje postat će omiljeno mjesto za nesputano uživanje.
Udobnost i otmjenost glampinga, u Falkensteiner kampu skladno je povezana s neobuzdanom slobodom po kojoj je prepoznatljiva kamperska kultura. Novi je ovo turistički izazov koji je ovih dana Zadar učinio još atraktivnijom turističkim hot spotom jer zainteresiranost svjetskih putnika za glamping sve više raste.