Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Badovinac dobro prošao

03.08.2011. 22:00
Badovinac dobro prošao


Mladen Badovinac, pjevač The Beet Fleata, prilikom sinoćnjeg pada s pozornice zadobio je tek lakše tjelesne ozljede, utvrđeno je to u OB Zadar gdje ga je odvezla Hitna pomoć. Iako pad na leđa s visine od metar i pol te njegov ostanak na betonu, nakon toga, nisu davali optimistične prognoze, srećom je sve završilo dobro.
– Sve je završilo u redu, u bolnici su ga slikali i nije ništa slomljeno te je odmah pušten. Kasnije je došao i do Trga Pet bunara, kazao nam je Siniša Kabić, predsjednik Udruge Porat koja je organizirala sinoćnji koncert pod motom „Nema sretnih droga”.
Dodao je i kako se „zaledio” kada je vidio pad s pozornice, nakon čega Mladen nije ustajao te je potvrdio kako je pad uzrokovan zapinjanjem o kablove. Podsjetimo, prilikom izvođenja bisa na sinoćnjem koncertu Badovinac je pao je s pozornice, nakon čega ga je odvezla Hitna pomoć. Badovinac se sapleo o kablove te s visine od metar i pol s pozornice pao je na leđa. Nakon nekoliko trenutaka, kada su shvatili da se nije pridigao, u pomoć mu je priskočio Saša Antić i koncert je odmah prekinut, a publiku su zaštitari doslovno potjerali a trga. Nakon petnaestak minuta stigla je i Hitna pomoć koja je Mladena u nosilima prevezla u OB Zadar.
Nesreća se dogodila na samom kraju koncerta kada su T.B.F.-ovci izašli na bis, prilikom euforičnog izvođenja pjesme „Bog i Zemljani”, a koncert je do tog trenutka bio odličan. Više od tisuću i pol posjetitelja na Trgu Pet bunara imali su priliku poslušati gotovo sve pjesme s posljednjeg albuma poput “Uvik kontra”, “Spin doktor”, “Pozitivan stav” i naravno singl “Mater”, ali i odlične starije pjesme poput “Malo san maka”, “Komandant data” i “Fantastična”, kao odličnu pjesmu “Ziđan”, koja obično nije na njihovom repertoaru a izvodi je Saša Antić sa Sinestetom. Prije koncerta publiku je odlično zagrijao zadarski tribute bend “Atomski sat” koji je u nešto više od sat vremena svirao repertoar od Azre.
Na samom kraju dobar dio publike nije vidio zbog čega je koncert naglo završen, no svi se nadaju kako će s Mladenom ipak sve biti u redu.