Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Badovinec pao s pozornice i završio u bolnici

03.08.2011. 22:00
Badovinec pao s pozornice i završio u bolnici


Mladen Badovinec, pjevač T.B.F.-a, prilikom izvođenja bisa na sinoćnjem koncertu pao je s pozornice, nakon čega ga je odvezla Hitna pomoć. Uzroci pada i moguće zadobivene ozljede još uvijek nisu poznati, a prema izjavama nekih posjetitelja, koji su bili u prvim redovima, navodno se sapleo o kablove te s pozornice pao na leđa. Nakon nekoliko trenutaka, kada su shvatili da se nije pridigao, u pomoć mu je priskočio Saša Antić i koncert je odmah prekinut, a publiku su zaštitari doslovno potjerali a trga. Ubrzo je na mjesto nesreće stigla i Hitna pomoć, a u trenucima dok su ga odvozili izgledao je loše.
Nesreća se dogodila na samom kraju koncerta kada su T.B.F.-ovci izašli na bis, a koncert je do tog trenutka bio odličan. Više od tisuću i pol posjetitelja na Trgu Pet bunara imali su priliku poslušati gotovo sve pjesme s posljednjeg albuma poput “Uvik kontra”, “Spin doktor”, “Pozitivan stav” i naravno singl “Mater”, ali i odlične starije pjesme poput “Malo san maka”, “Komandant data” i “Fantastična”, kao odličnu pjesmu “Ziđan”, koja obično nije na njihovom repertoaru a izvodi je Saša Antić sa Sinestetom. Prije koncerta publiku je odlično zagrijao zadarski tribute bend “Atomski sat” koji je u nešto više od sat vremena svirao repertoar od Azre.
Na samom kraju dobar dio publike nije vidio zbog čega je koncert naglo završen, no svi se nadaju kako će s Mladenom ipak sve biti u redu.