Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sven Vath za pamćenje

Autor: Z L

03.08.2013. 22:00
Sven Vath za pamćenje


Svjetska glazbena legenda i jedan od najpoznatijih DJ-a svijeta Sven Vath odličnim odabirom glazbe održao je još jedan nastup za pamćenje u najboljem klubu na Sredozemlju, u novaljskoj Papayi. U čarima vrhunske elektronske glazbe uživali su bivša Miss Universe Hrvatske Lana Obad, glumac Mislav Čavajda, baletni prvak Tomislav Petranović, poduzetnik Igor Openheim te brojni drugi obožavatelji Vathove glazbe, koji su uz svjetski poznate hitove plesali do ranih jutarnjih sati.
Njemački DJ velikan Sven Vath u Hrvatskoj je nastupao već nekoliko puta, a na najpoznatiji dalmatinski party otok uvijek se rado vraća i dodaje: «Hrvatska ima posebno mjesto u mom srcu. Ova prekrasna plaža me posebno inspirira i definitivno ću se ponovno vratiti!»
U ljetnoj ponudi novaljske ljepotice, koju sezonski posjeti više od 500 tisuća gostiju iz 80 zemalja svijeta, očekuju nas nastupi još brojnih svjetskih zvijezda poput Bingo Playersa (8. kolovoza), Michaela Calfana i brojnih drugih. Pravo osvježenje ove ljetne sezone je i Sonus Festival koji će se održati od 21. – 25. kolovoza.