ZAVRŠEN OČEVID 34-godišnja vozačica Peugeota u kojem je jučer poginuo 23-godišnjak u pritvoru

Slika korisnika mkvanja
Teška prometna nesreća između Petrčana i Kožina
Ilustracija
je sinoć zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku

Poznati su rezultati očevida prometne nesreće koja se dogodila jučer, 3. kolovoza oko 14,20 sati na DC 306, između mjesta Kožino-Petrčane, a u kojoj je 23-godišnji suputnik smrtno stradao na licu mjesta, dok su 34-godišnja vozačica i 27-godišnji suvozač zadobili lakše tjelesne ozljede.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je do prometne nesreće došlo na način da je 34-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom Peugeot zadarskih registarskih oznaka i nije se kretala sredinom obilježene prometne trake uslijed čega prednjim desnim kotačem udara u betonski rubnjak, naglo skreće te gubi nadzor nad upravljačem i dolazi do zanošenja vozila po kolniku i udara s kotačima u betonski rubnjak, penje se na nogostup i biciklističku stazu i s prednjom desnom bočnom stranom vozila udara u metalnu zaštitnu ogradu koju ruši. Uslijed čega dolazi do rotiranja vozila i udara sa zadnjom stranom u metalnu zaštitnu ogradu koju probija i ruši, izlazi s kotačima na kameno-zemljani nasip, te dolazi do prevrtanja vozila na krov, nakon čega se zaustavlja na zemljanoj površini nižoj od razine kolnika, istaknula je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnji putnik, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 34-godišnja vozačica i 27-godišnji putnik (suvozač).

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjakinja je sinoć zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kako neslužbeno doznajemo, čini se kako su 34-godišnja vozačica i 27-godišnji suvozač bili vezani sigurnosnim pojasom za razliku od poginulog 23-godišnjaka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)