Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Raštane i Biograđani traže duplanje bodova, Velebit na popravnom

Autor: Ivica Gjergja

03.09.2009. 22:00
Raštane i Biograđani traže duplanje bodova, Velebit na popravnom

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Zbog nastupa reprezentacije dvoboji drugog kola Treće HNL-jug sa subote su pomaknuti na danas. Benkovački Velebit imat će priliku ispraviti poraz iz prvog kola. Benkovčani ugošćuju Neretvu, a nakon problema s ozljedama u momčad se vraćaju Leonardo Barnjak i Josip Kolić. Upitan je jedino Ante Šarlija.
– Mi moramo danas svladati Neretvu. Dobro radimo i vjerujem u uspjeh – kazao je lijevi bočni igrač Velebita Nikola Žilić.
Nakon pobjede nad GOŠK-om, Primorac ide na neugodno gostovanje u Dugopolje. Trener Biograđana je obećao da će njegova momčad biti izrazito tvrd orah na gostovanjima, a igrači iz Dugopolja ciljaju prema vrhu ljestvice. Bit će zanimljivo. Sada slijedi Dugopolje, stari dobri poznanik s kojim Biograđani imaju prijateljske odnose. Kako je trener obećao, svagdje će biti Primorac “tvrd orah” pa će tako biti i u Dugopolju, jer se mladi poletni igrači žele iskazati, a sada će imati priliku pokazati što znaju jer je njihov domaćin jedan od pretendenata za prvaka ove lige.
– Neće nam biti lako u Dugopolju. Protivnik ima odličnu momčad, kvalitetnog trenera i novi stadion. Mi ćemo izgarati na terenu. Očekujem pozitivan rezultat – ističe Roko Mišlov, igrač Primorca.
Raštane dočekuju GOŠK-a. Nastojat će dodati nova tri boda onima iz Stobreča.
– GOŠK DU je mlada i potentna momčad željna nadigravanja. To nam odgovara. Vjerujem u pobjedu – optimističan je Marko Gospić, prvotimac Raštana. 
Raspored 2. kola, danas (17): Raštane – GOŠK DU, Velebit – Neretva, Dugopolje – Primorac, Neretvanac – Hrvace, Jadran – Uskok, Dinara – Konavljanin, Trogir – Jadran LP, Zagora – Zmaj, Primorac 1929 – Omiš.