Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Primorac u Raštanima

03.09.2010. 22:00
Primorac u Raštanima


Drugo kolo Treće lige donosi super zanimljivu utakmicu, ambiciozne Raštane danas (subota, 17 sati) domaćin su vrlo solidnom Primorcu. U prvo kolu obje momčadi igrale su protiv ovogodišnjih debitanata. Raštane su sva tri boda osvojile kod Mladosti u Prošlošcu dok su Biograđani bili sigurni kod kuće protiv korčulanskog Zmaja. Izuzmemo li Zadar ogled u Raštanima ponudit će najbolje od nogometa u Zadarskoj županiji. Dakako, ne treba zaboraviti ni Velebit koji je u 2. kolu, nakon velike početne pobjede u Makarskoj kod Zmaja, domaćin Neretvi. Benkovčani Metkovčane očekuje bez ozlijeđenog Dade Klapana, ali nakon uspjeha pod Biokovom pobjeda protiv Neretve čini se realnom opcijom.
– Prvi put igram županijski derbi i po onome što vidim u momčadi svi jedva čekaju utakmicu protiv Primorca. Naše se ambicije znaju, a to će reći da nas zanima samo pobjeda – naglasio je Antonio Tičak, igrač Raštana.
– Raštane ne smiju pogriješiti i mi tu vidimo našu šansu, bez obzira na snagu našeg domaćina. Čekat ćemo pogrešku Raštana i nadam se da ćemo je i dočekati. Ipak, najvažnije je da sve bude u korektnom ozračju – smatra Marko Moravčić, igrač Primorca.
– Neretva je dosta izmijenila momčad tako da ne znamo kakva je njihova stvarna kvaliteta. Bez obzira na to u svakoj domaćoj utakmici naša je obveza pobijediti – poručuje Leonardo Barnjak, igrač Velebita.
Raspored 2. kola, subota 4. rujna, 17 sati: Raštane – Primorac, Velebit – Neretva, Konavljanin – Jadran KS, Zagora – Mladost, Jadran LP – Omiš, GOŠK – Zmaj (M), Hrvace – Primorac 1929; nedjelja, 17: Uskok – Neretvanac, Zmaj (B) – Dinara.