Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Pijani sin zatukao staru majku?

Autor: Vanja Vesić

03.09.2012. 22:00
Pijani sin zatukao staru majku?

Foto: PIXELL



U svom domu u selu Živaja kod Hrvatske Dubice pronađena je ubijena 83-godišnja Kata Miloš, objavila je jučer popodne sisačka policija dva dana nakon što su otkrili beživotno tijelo žene, ne otkrivajući pritom njezin identitet. Ipak, policija je nakon obdukcije obavljene u ponedjeljak potvrdila da se radi o nasilnoj smrti. Sumnja se da ju je ubio njezin 60-godišnji sin Andrija Miloš koji je priveden u policiju na obavijesni razgovor.
Mještani tvrde da je sin već duže bio nasilan prema svojoj majci i sklon alkoholiziranju. Priča se da ju je tukao i uzimao novac za rakiju iako su, praktički, živjeli samo od socijalne pomoći. Tijelo nesretne žene pronađeno je u nedjelju oko 20,30 sati. Navodno, ostavljena je bespomoćno ležati na podu u lokvi krvi. Stravičan prizor prvi su vidjeli susjedi koji su odmah pozvali Hitnu pomoć, no nesretnici nije bilo pomoći.  Kriminalistička istraga traje. Ono što smo doznali jest da je kobne večeri sin bio vidno pijan. Susjedi za pokojnicu imaju samo lijepe riječi.
– Baka Kata bila je dobra kao kruh. Duša od žene. Pile smo zajedno kavu, pričale. U zadnje vrijeme teško je hodala, pa sam znala kod nje doći da se malo podružimo. Ima petero djece; tri kćerke i dva sina. Neki su u inozemstvu a neki u Zagrebu. Jedino je taj Andrija ostao s njom u selu, ali s njim baš i nisam pričala, ispričala nam je R. P. iz sela gdje je šutnja bila i ostala “zlato”.