Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Spremna sam za finale Miss Hrvatske

04.09.2017. 17:31
Spremna  sam za  finale Miss  Hrvatske


Prekrasna Antonija Bucić, Miss Zadarske županije 2017., otputovala je u Vinkovce gdje će se s ostalim ljepoticama iz Hrvatske pripremati za veliko finale Miss Hrvatske koje se održava 26. rujna u prekrasnoj oazi Ilirija Resort-Hotels &Villas u Biogradu na Moru.
Podsjetimo, sve pobjednice županijskih izbora otputovale su u Vinkovce u hotel Slavonija na pripreme gdje će snimati svoje prve modne  editorijale te se pripremati za veliko finale u rukama brojnih stručnih beauty timova, a sve kako bi izgledale savršeno za finalnu večer. 
Tijekom priprema ljepotice će se natjecati i osvajati svoje prve bodove  koji će im osigurati bolji plasman na završnoj večeri kada će samo jedna  od njih postati Miss Hrvatske za 2017. godinu.
Naša Antonija izjavila je da je spremna za finale te se veseli  upoznati  sve djevojke iz Hrvatske s kojima će, uvjerena je, sklopiti mnoga prijateljstva za cijeli život, ali se veseli i iskustvu jer, kako nam je kazala, treme  nema.
– Sretna sam što sam se prijavila na ovaj izbor ljepote. Organizacija i  ljudi koji ga vode već su mi postali prijatelji te se nadam da ću opravdati  svoju titulu i da ću županiju predstaviti u najljepšem svijetlu, izjavila je  lijepa Antonija.
Antonija je prije odlaska snimila svoj mali beauty editorijal pod budnim okom fotografkinje Anđele Jović i make up artistice Petre Jukić koji  ćemo ovih dana moći vidjeti i na portalu, a hoće li lijepa Antonija Bucić  nastaviti tradiciju naših pobjednica koje su bile plasirane u top 5 najljepših žena Hrvatske zadnjih godina saznat  ćemo uskoro.