Dva sata urenebesnih Postolar trippera

Slika korisnika admin
postolar
Irena JURJEVIĆ
Postolari su oduševili ispunjeni Maya pub

Tko bi rekao da će Postolar Tripper vrijeme provedeno na produžnom u OŠ Petar Preradović ovog ljeta iskoristiti i više nego kvalitetno! Naime, na polaganju 'Popravnog' u Maya pubu u petak dečki i cure su dobili čistu peticu, pa se tako zadarski veseljaci kao rijetki mogu pohvaliti činjenicom da su još bolji 'u živo' nego u studijskom izdanju. Ne čudi stoga da su Postolari prije tjedan dana upravo s Gustafima nastupali na pazinskom Danu županije. Jer, tko god je u Providurovoj palači nedavno imao prilike iskusiti izvornu istarsku 'štalu' dobro zna zašto Gustafi već dugi niz godina čvrsto drže prvo mjesto kada je u pitanju ekstatično dizanje atmosfere.

No, vratimo se mi na zadarske Postolare. Jer, energični osmerac se dobrano potrudio ali i dokazao da ovu godinu prolazi na prvom roku. Dva sata urnebesnih poskočica nikoga ne bi ostavila ravnodušnim, no kada se još u to sve uvrsti i raznorazna obrađena tematika, izmiješani glazbeni stilovi u stilu benkovačkog sajma - dobije se pravi raspašoj!

Ska poskočice, reggae, dub, disco, mornarske balade, ribarske tužaljke - bilo je tu doslovce svega, ali na opće zadovoljstvo prebukiranog Maya puba čija publika je konstantno tražila još. S obzirom na napučenost prostora te primjenu osnovnih zakona fizike i biologije tražilo se u petak i mjesta za disanje, no to izgleda ama baš nikoga nije smetalo, budući da se već prvim taktovima Postolarevih uspješnica mnogobrojna ekipa dala u dvosatni tretman naprednog aerobika. Ili možda i 'boot camp-a' - ovisno u kojem dijelu Maya puba ste se nalazili.

Sve u svemu, u dotičnom zadarskom klubu sinoć štikle definitivno nisu bile dobrodošle. Balerinke još, još... No, za 'starke' su pojedini bili sinoć spremni dati kraljevstvo - ili u najmanju ruku barem pivo. Uz vlastite uratke Postolara na zadarskoj promociji je bilo i različitih obrađenih veselica, pa se tako skakutalo i „U ritmu muzike za ples", ali i uz Haustore i „Enu". Bilo je tu i čestitanja rođendana, kao na pravoj pučkoj veselici, a kako bi svih osam Postolara smjestilo na pozornicu ona je morala biti i dodatno proširena.

Promocija 'Poporavnog' uslijedila je inače nakon gostovanja u Pazinu. Nakon Zadra Postolare očekuje ih već dogovorena zagrebačka promocija u klubu Sax, a čeka se spot čije bi se snimanje trebalo napraviti u zadarskom Kazalištu lutaka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno