Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Pri rezultatu 1:2 previše smo srljali

03.10.2010. 22:00
Pri rezultatu 1:2 previše smo srljali


Previše smo išli prema naprijed. Trebali smo stati iza i čekati prekid i na taj način pokušati izjednačiti – veli Jerbić
Jure Jerbić ušao je u igru umjesto Tonija Peze u 61. minuti, upravo u trenucima kada je Zadrov brod bio poprilično nagnut. Pogodak Dražena Jelića u 66. minuti za 3-1 dao je Šibenčanima krila, a Daniel Georgievski u 77. je zapečatio pobjedu gostiju.
– Nakon ovakvoga poraza ne može se ništa suvislo reći. Rano smo poveli i u tim smo trenucima očekivali da će utakmica otići na našu stranu. Imali smo još nekoliko prigoda koje nismo iskoristili. Pritom najviše mislim na onu vratnicu. Da smo to realizirali, možda bi utakmica išla drugačijim tijekom. No, crveni karton u drugom poluvremenu nas je poprilično presjekao. To je usmjerilo i presudilo utakmicu. Tada je rezultat bio izjednačen, ali mi smo imali igrača manje. No, pobjeda Šibenika je svakako zaslužena – kazao je Jerbić.
U drugom poluvremenu, navlastito u posljednjih 30-ak minuta, dogodio se pravi raspad sistema.
– Pri rezultatu 1-2 previše smo srljali. Previše smo išli prema naprijed. Trebali smo stati iza i čekati prekid i na taj način pokušati izjednačiti. No, mi smo jurišanjem u napad otvorili previše prostora Šibeniku što su oni znali iskoristiti. Mogli smo još gore stradati.
Zadranima će reprezentativna stanka jako dobro doći.
– Dobro će nam doći, iako smo se nadali da ćemo pobjedom otići na reprezentativnu stanku. No što je, tu je. Moramo se što bolje pripremiti kako bismo u sljedeća dva kola s dva gostovanja u Zadar donijeli bodove – veli Jerbić.