Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Dosta priče, jedva čekamo zaigrati

03.10.2013. 22:00
Dosta priče, jedva čekamo zaigrati


Jako je važno da krenemo pobjedom, zbog bodova, mira u kući i svega što ide s tim. Odmah u utorak igramo s Budućnosti pa nam dolazi Cedevita, zatim idemo Partizanu i moramo u dobroj atmosferi dočekati taj niz teških utakmica – kaže Ivanov


Ive Ivanov u posljednje je tri sezone prošao tri različite priče. Bio je dio Zadra koji je ispao iz ABA lige, koji se vratio u regionalno društvo i koji je tu ostao. Kakav je ovosezonski Zadar?
– Nadam se najstabilini. Priželjkujem sredinu tablice. Želimo dobiti što više domaćih utakmica i što prije osigurati ostanak, da ne bude nervoze kao prošle sezone, kada smo to rješavali u posljednjem kolu – kaže zadarski kapetan.
U pripremnom radoblju nije bilo baš sve po željama.
– Ovo je ljeto za nas bilo jako teško, jer se dugo nije znalo tko nam je trener. S Hrvojem Vlašićem smo nešto više od mjesec dana, jako dobro radimo i nadam se da smo spremni za početak sezone. U pripremnom razdoblju nije bilo baš sve kako treba, ali u posljednje vrijeme smo napravili dobar posao i jedva čekamo prvu utakmicu.
U odnosu na prošlu sezonu, u momčadi su ostala samo petorica igrača. Otišla su desetorica, a došla sedmorica novih.
– Sada to dobro izgleda, ali sigurno nam treba još vremena za uigravanje, s obzirom na tempo kojim su pristizali novi igrači. Trebali smo biti kompletni još prije mjesec dana pa bi bilo mnogo bolje, ali što je tu je. Nema ništa od kukanja, nego se idemo boriti i u svakoj utakmici pokušati napraviti sve za pobjedu.
 
Što se tiče sutrašnje (19 sati) utakmice protiv Szolnoki Olaja u Krešinom domu, dobra stvar bila bi samo pobjeda.
– Jako je važno da krenemo pobjedom, zbog bodova, mira u kući i svega što ide s tim. Odmah u utorak igramo s Budućnosti pa nam dolazi Cedevita, zatim idemo Partizanu i moramo u dobroj atmosferi dočekati taj niz teških utakmica.