Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kamp Biograd naj kamp Dalmacije

03.10.2013. 22:00
Kamp Biograd naj kamp Dalmacije


Cilj nam je da svaki naš gost postane i prijatelj i da prilikom odlaska bude zadovoljan, te da prenese zadovoljstvo svojim prijateljima, uz preporuku našeg kampa koji je smješten na više od sedam tisuća metara četvornih površine u hladu crnike i pinije park šume Soline, nedaleko od pješčane plaže, navodi Šangulin
Kamp Biograd u Biogradu na Moru koji posluje u sastavu Šangulin d.o.o., u jednoj od vodećih turističkoj tvrtki na srednjem Jadranu s više od 30 godina iskustva, osvojio je prvo mjesto i prestižnu titulu “Naj kamp Dalmacije 2013.”, u kategoriji malih kampova do 50 smještajnih jedinica ili kapaciteta do 150 osoba.
– Ovo je veliko priznanje za Kamp Biograd. Prvo mjesto u akciji “Naj kamp Dalmacije” osvojili smo i 2011. godine, ponosno će Marija Šangulin, mlada voditeljica kampa šampiona Dalmacije.
Tako je u četiri mjeseca akcije odlučilo čak 47.316 kampista – većinom slovenskih, iako je bilo i kampista iz Hrvatske, Češke, Austrije i Italije. Ovu akciju ocjenjivanja su treći put organizirali kamping portal Avtokamp.si i kamping revija Avtodom te turistički portal Dobro jutro Slovenija!
U kategoriji većih kampova prvo mjesto u Dalmaciji je osvojio Kamp Straško iz Novalje, drugo Ilirijin Kamp Soline iz Biograda na Moru, treće Kamp Šimuni iz Paga, četvrto Kamp Kozarica iz Pakoštana, a peto Kamp Borik iz Zadra.