Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Iz ugostiteljskog objekta otuđio meso, pršut, sir i alkoholno piće

04.10.2021. 08:23


U vremenu od 24. rujna do 01. listopada u industrijskoj zoni u Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovačkog društva, odakle je otuđio aparat za pivo i drugu ugostiteljsku opremu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


 


U subotu poslijepodne u kampu u Starigradu, nepoznati počinitelj je provalio u mobilnu kućicu koju koriste austrijski državljani, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.




 


U nedjelju je na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati počinitelj provalio u prostorije ugostiteljskog objekta u vlasništvu trgovačkog obrta, odakle je otuđio meso, pršut, sir i alkoholno piće. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


 


Sa subote na nedjelju u ulici Kneza Novaka Krbavskog u Zadru, nepoznati je provalio u ugostiteljskih objekt u vlasništvu trgovačkog obrta, odakle je otuđio razno piće, dok je iz aparata otuđio kovanice. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa


U subotu navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 57-godišnje vlasnice. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe