Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Radi otjecanja vode na parkiralištu izbušeno 60 rupa

03.11.2010. 23:00
Radi otjecanja vode na parkiralištu izbušeno 60 rupa


Na nekadašnjem atletskom stadionu, podsjećamo, može parkirati čak 220 automobila po cijeni od dvije kune za sat, odnosno po 20 kuna za 24 sata, što je cijena za dnevnu kartu kojom se zamjenjuju nekadašnje kazne za neplaćanje parkirališta


“Obalu i lučice”, gradsku tvrtku koja se brine o parkiralištima, zadnje jače kiše natjerale su da se malo više pobrine za parkiralište na bivšemu atletskom stadionu.
Tamo su velike količine vode odnijele “šoder” kojim je pokriven veći dio parkirališnoga prostora, a dio su ulegnule i stvorile jame pune vode, tako da su vozači izlazeći iz auta morali gaziti po lokvama. U “Obalama i lučicama” su to uočili i u utorak je na tome najjeftinijem gradskom parkiralištu izbušeno čak 60 novih rupa! Kroz te rupe bi trebao otjecati višak vode, što se jučer i dogodilo, kako nam je kazao direktor “Obala i lučica” Ante Basioli. Nakon što se tijekom dana parkiralište posušilo, navezene su nove količine “šodera” kojim se izravnao teren unutar betoniranih staza i vozačima je olakšan pristup vozilima i izlazak iz vozila.
Inače, to parkiralište spada u četvrtu parkirališnu zonu i sat parkiranja stoji 2 kune pa to privlači brojne vozače, kojih je tamo sve više. Osobito nakon što je počela nastava u obližnjim školama, čija parkirališta vozači doslovno okupiraju u vrijeme školskih praznika. Na nekadašnjem atletskom stadionu, podsjećamo, može parkirati čak 220 automobila po cijeni od dvije kune za sat, odnosno po 20 kuna za 24 sata, što je cijena za dnevnu kartu kojom se zamjenjuju nekadašnje kazne za neplaćanje parkirališta.