Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

TBF u Zadru krajem mjeseca

03.11.2011. 23:00
TBF u Zadru  krajem mjeseca


Spot je napravljen kao “remake” klasika “Dugo toplo ljeto” Nene Belana i Đavola, a u istome se pojavljuje i sam Neno Belan, poručili su iz Dallas recordsa


Splitski genijalci TBF snimili su spot za aktualni singl Veseljko, kreću na Pistaccio Metallic tour u sklopu koje će nastupiti u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a nakon toga 26. studenog i u klubu Arsenal u Zadru. Spot za singl “Veseljko” premijerno će biti prikazan danas, a snimila ga je ekipa Gitak TV-a s kojom su već surađivali na spotovima za pjesme “Data” i “Mater”.
– Veseljko je nastao, kao i prvi spot za pjesmu ‘Mater’ s novog albuma ‘Pistaccio metallic’ u radionici Radiotelevizije Gitak. Spot je napravljen kao ‘remake’ klasika ‘Dugo toplo ljeto’ Nene Belana i Đavola, a u istome se pojavljuje i sam Neno Belan, poručili su iz Dallas recordsa dodajući kako će tijekom premijere u zagrebačkom klubu Route 66 biti održana i svjetska promocija najnovijeg singla “Za prste pozobat” u izvedbi Brodet – dj Venom kontinental rmx.
O novom singlu “Veseljko”, koji je svojevrsna himna muškom spolovilu, u svom stilu je rekao Saša.
– Radi se o postmodernističkoj transgresiji subjekta i kontekstualizaciji poetskog napora putem dekonstrukcije motiva njegovog vitalnog nerva u duhu autoironične provokacije što je samorazumljivo. Konkretno, ovdje svjedočimo retrospekciji erekcije šaljivog subjekta u autentičnog aktera radosti življenja koja se razotkriva kao projekcija istog u eros romantike kao ishodišta autorefleksije u stremljenju ka sretnom svršetku, prokomentirao je Saša.
Nakon premijere spota kreće turneja te će već 4. studenog TBF nastupiti u Rijeci, 12. u Zagrebu i 18. u Splitu te nakon toga i 26. studenog u zadarskom klubu Arsenal. Osim hitova s novog albuma koji su prezentirali ljetos na koncertu “Nema sretnih droga” u Zadru, od TBF-a možemo očekivati i njihove starije hitove. Posljednji njihov koncert ostat će upamćen po padu Mladena s pozornice i dolasku hitne pomoći po njega, srećom, pad je završio bez težih posljedica, a pozornica u Arsenalu bit će nešto niža.