Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kurtović slovio kao najveći dealer audija?!

03.11.2013. 23:00
Kurtović slovio kao najveći dealer audija?!


Nakon stanke, na Županijskom sudu u Zadru održano je ročište u suđenju o aferi leasing gdje se u ulozi svjedoka trebao pojaviti i poznati Zadranin, bivši igrač i trener stolnotenisača – Denis Karlović, no on je svoj nedolazak opravdao pa je njegov iskaz pročitan.
U svakom slučaju, on se ne smatra oštećenim u ovom slučaju i nije postavio nikakav imovinsko-pravni zahtjev.
Preko poznanika je došao do Ante Kurtovića za kojega mu je rečeno da je zaposlenik ili najveći dealer u Auto kući Zadar ovlaštenoj za prodaju audija. Auto nije kupovao za sebe, već za tvrtku svoga ujaka koji živi u Americi, a on mu je bio operativni voditelj.
Što se tiče dogovora o kupoprodajnoj cijeni, svjedok je rekao da je znao kako audi A6 stoji oko 600 tisuća kuna, a Kurtović mu je rekao da postoji mogućnost popusta “s obzirom na krizu i veći broj auta na lageru”.
– Bio sam uvjeren da je Kurtović zaposlenik, odnosno ovlašteni prodavatelj Auto kuće i s njim sam najprije dogovorio način prodaje i to tako da se najprije uplati iznos kapare od 140 tisuća kuna, a nakon 15-tak dana se trebao sklopiti kupoprodajni ugovor na ime tvrtke – pričao je u vrijeme istrage, Denis Karlović.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU