Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Razriješena Pupić Bakrač, imenovana Irena Ćosić

03.11.2013. 23:00
Razriješena Pupić Bakrač, imenovana Irena Ćosić


Skupština Zračne luke Zadar danas je razriješila dužnosti dosadašnju direktorica Katicu Pupić Bakrač, a obnašateljicom dužnosti – direktoricom imenovala Irenu Ćosić, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.
Zračna luka Zadar uskoro će raspisati natječaj za direktora, kaže se u priopćenju.
Irena Ćosić je zaposlenica Zračne luke Zadar od 1996. godine i obnašala je dužnosti pomoćnice direktora za obnovu i razvoj te rukovoditeljice službe izgradnje i razvoja.
Ćosić je izjavila Hini da se njezinim imenovanjem ništa posebno neće dogoditi. “Nastavljamo započete projekte i aktivnosti na pripremi turističke sezone, te sve ostale infrastrukturne projekte Zračne luke Zadar”, rekla je Ćosić, dodajući kako dosadašnjoj direktorici Katici Pupić Bakrač zahvaljuje na svemu što je učinila za zadarsku Zračnu luku, te kako će nastaviti njezinim putem.
Bivša direktorica Katica Pupić Bakrač danas nije htjela davati izjave medijima jer, kako je istaknula u kratkom telefonskom razgovoru, sve je rekla u četvrtak na konferenciji za novinare. Tada je poručila da je njezina smjena protuzakonita, jer je donesena bez prethodnog mišljenja Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom i odluke Vlade.
Također je rekla da sporni bonus u iznosu od 195.000 kuna neće vratiti sve dok se ne povuče još važeća odluka Vlade na temelju kojega je isplaćen, te da će razmisliti i o tužbi zbog nezakonite smjene.