Uživali u nastupu cijelog niza bivših učenika Bersine škole

Slika korisnika mkvanja
Počeo ovogodišnji ciklus koncerata Bersa
Vedran SITNICA
Brojni posjetitelji uživali su u koncertu u Kneževoj palači

Bivši učenici  Glazbene škole Blagoja Berse Zadar koji danas  studiraju u Hrvatskoj i izvan nje, nastupili su u petak navečer u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači. Ovim koncertom započeo je  ovosezonski ciklus Bersa, a radi se o ciklusu koncerata kojega Koncertni  ured Zadar i Glazbena škola Blagoje Bersa Zadar realiziraju u dugogodišnjoj suradnji.    Prvi koncert u ciklusu tradicionalno podržava bivše  učenike ove škole.

Ove godine sa studija se u Zadar, a sve kako bi održali koncert pod nazivom Bivši učenici, budući kolege, vratili su se  Natalija Papić (glasovir),  Tena Milinčić (violina) koju je na glasoviru pratio profesor glasovira Ivan  Štorić, Ana Dobrijević (flauta), Mihovil Buturić (glasovir), Luka Šindija  (pjevanje),  Adrian Valčić (glasovir), Ana Ivanov (violina), Linda Primožić  (gitara) i Luka Petričić (glasovir).

Na programu su bila djela kojima se studenti bave na studiju, a među  njima su se našla djela Wieniawskog, Rahmanjinova, Tostija, Malatsa,  Scarlattija, Schuberta i drugih. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno