Predsjednik ogranka SHZ-a Miljenko Marić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
miljenkomaric_2
Tomislav JERAK
Miljenko Marić

Na političku scenu grada Zadra sinoć je stupila Stranka hrvatskog zajedništva. U hotelu Kolovare održana je inicijativna skupština podružnice Zadar, a za predsjednika izabran je mr. Miljenko Marić. Marić je pročitao politički proglas i platformu stranke te rekao kako je nužno rješavanje postojećeg stanja u Republici Hrvatskoj koja je dovedena na rub ponora.

- Nova stranka će pokazati da se u svojim temeljima bitno razlikuje od postojećih i da nastupa kao tim stručnjaka, koji nisu korumpirani ili na drugi način ucijenjeni i koji su u stanju odgovoriti na sva otvorena pitanja aktualne stvarnosti te da nema niti jedan individualni autoritet koji će vladati sa strankom, državom i Vladom, nego isključivo kao stručni tim, kazao je Marić.

Stranka koja je osnovana u lipnju ove godine ima mnoge ambicije, a nadaju se kako će to i dokazati na parlamentarnim izborima.

- Trajan cilj političkog djelovanja stranke je razvitak i prosperitet RH, kao i prosperitet i boljitak svih njenih građana, provedba nacionalnog programa materijalnog i duhovnog preporoda Hrvatskog naroda i uspostava zajedništva domovinske i izvandomovinske Hrvatske, kazao je Marić dodajući kako su u samom osnivanju stranke sudjelovali mnogi akademici i stručni ljudi.

Najavljen je i skori skup u Zadru na kojemu će se pojaviti akademik Ivan Miloš, prof. dr. Slavko Kulić, prof. dr. Ante Lauc, dr. Branimir Molak i mnogi drugi koji će izložiti teze kako i na koji način se može oporaviti RH. Uz predsjednika podružnice na skupštini su izabrani i tajnica Rosanda Madanovski te rizničarka Rajna Softić dok su u Upravnom odboru Jadranka Matešić, Gašpar Bilić i Antonio Kardum.

Predsjednik podružnice Miljenko Marić još je rekao kako je na nedavnom sastanku koji je održan u Poreču iznesen stav stranke o predsjedničkim izborima.

- Stav Stranke hrvatskog zajedništva je ne podržati nikoga na predsjedničkim izborima, no za nekoliko dana vidjet ćemo hoćemo li se za nekoga opredijeliti i na vrijeme ćemo vam to javiti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno