Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Izašao novi album Mladena Grdovića

03.12.2016. 23:00
Izašao novi album Mladena Grdovića


Dvije godine nakon uspješnog albuma “Samo more to zna”, Mladen Grdović objavio je novi studijski album. Nazvan je prema istoimenom hitu “Nek se čuje pisma s Jadrana” koji je Grdović otpjevao s klapom Munita na prošlogodišnjem Splitskom festivalu.
Jedan od naših najboljih pjevača zabavne glazbe ujedno je i jedan od najplodnijih autora, a neki od njegovih novijih hitova nalaze se upravo na ovom albumu. Među njima je i pjesma “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je Mladen Grdović ove godine osvojio Grand prix Splitskog festivala, najveću i Grdoviću najvažniju nagradu u njegovoj karijeri.
Među jedanaest pjesama na novom albumu našla su se i dva već poznata dueta, “Dva goluba” s Ivanom Kovač i “Uzorita” s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade. Posebno je zanimljiv duet s dugogodišnjim kolegom Duškom Lokinom “Iz tuđine dolazim ti brate” te kao bonus, duet “Božić je” koji je otpjevao sa svojom kćeri Sarom Grdović. Na novom albumu nalazi se i Grdovićeva izvedba velikog hita Meri Cetinić “Zemlja dide mog” koju su napisali autori Vinko Barčot i koautor teksta, Ivo Cetinić, 1993. godine. Glazbeni producent cijelog albuma je Stipica Kalogjera. Novi Grdovićev album dostupan je na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.